Még egy olyan egyszerű édességből, mint a palacsinta is egy szuper összetett diétás finomságot tudunk alkotni. Íme!
Hozzávalók (2 főre):
- 200 ml tej (erre érzékenyeknek kókusztej)
- 2 ek. darált gluténmentes zabpehely
- 2 ek. nagy szemű gluténmentes zabpehely
- 1 adag (30 g)
- Peak Slim Keep Calm Casein proteinpor – madártej ízben1 tojás
Sütéshez: igény szerint kókuszolaj
Tölteléknek/feltétnek/öntetnek ajánlom: ízlés szerint 100% mogyoróvaj vagy más mogyorókrém-variációk
(Dietella, Freetella, Wheytella), és/vagy Slim Creamjoy főzés nélküli proteinpuding.
Elkészítés:
Egy nagy tálba ütjük a tojást, hozzámérjük a zabpelyhet, a tejet és a PEAK Slim Keep Calm Casein proteinport. Egy kézi mixer segítségével összekeverjük, így egy klasszikus palacsintatésztánál jóval sűrűbb anyagot kapunk.
Egy kisebb merőkanalat használunk a sütéshez, mellyel kb. tenyérnyi tésztát merünk a kókuszolajos, felhevített serpenyőbe, és pillanatok alatt elkészülnek a fincsi mini palacsintáink.
Ízlés szerint megkenjük a palacsintákat minden olyan krémmel, amit megkívánunk és kókusszal, fahéjjal, gyümölccsel díszítve tálaljuk.
Miért életmentő a Peak gluténmentes palacsintapor Neked? Lényegesen leegyszerűsítheted a folyamatot, és tuti biztosra sikerül a fehérjés palacsintád! Hogy?
Ha nem akarsz tökölni a fehérjeporokkal és a zab méricskélésével vagy gluténmentes lisztek beszerzésével… – és ha épp nincs otthon tojás vagy tej… akkor szuper, ha a szekrénybe vár egy készre összeállított 56% fehérjetartalmú cukor-, laktóz, gluténmentes palacsinta por! Ehhez CSAK VÍZ kell, elég összerázni egy shakerben, és máris sütheted!
Egészségedre!