-+=
Olvasási idő: 3 perc

Talán nem tudod, de egy terméket elég sok fejlesztés – tesztelés – KÓSTOLÁS:) előzi meg, még mielőtt Neked odaadnánk. Komoly kritériumok vannak – nekünk is, nemcsak a minőségre, ízre – de a tápértékére is. Nos… néha kicsit önző céllal, hiszen MI IS ezt esszük, és olyan termékeket akarunk, amit mi is ehetünk, nőként, diétában – úgy hogy amúgy relatív ülőmunkát végzünk, és nem akarunk hízni.

MIBEN MÁS, ha a bolti fagyik helyett a Peak Fit fagyid eszed? Miben ad többet Neked?

Egyrészről mert nincs benne semmi cukor, és a szénhidráttartalma is elhanyagolható – hiszen amit látsz, az nem cukor, hanem ROST, ami nem szívódik fel!

Fehérjepor van benne, azaz a fele fehérje! Ez elég nagy arány, így ahhoz hogy FINOM legyen, a Peak egyik legjobb minőségű, és legfinomabb, legkrémesebb TEJSAVÓ fehérjéjéből készült! 

Ez miért jó Neked? A fehérje az egyetlen olyan makro tápanyag, ami az izomzatod feszességének megőrzéséről gondoskodik. Az izomzatodnak fehérjére van szüksége ahhoz, hogy szép formás maradhasson, különben bőröd is láthatóan megereszkedik, ami valljuk be nem túl nőies. A Peak fehérje fagyi semmilyen hozzáadott cukrot nem tartalmaz, kizárólag élelmiszerből – tejsavó fehérjéből – előállított alapanyagból készül.

A tejsavó fehérje számtalan egészségvédő hatékonysága mellett kiváló a diétádhoz, hiszen ha több fehérjét eszel, kevesebb szénhidrátot fogyasztasz. A fehérjéket szaturációs indexe magas – azaz TELÍT, és a fehérje az, amit a tested a legkevésbé szokott zsírben raktározni.

Totálisan INGYENES a kiszállítás + a 3ik INGYEN van a Peakshopban, amíg Fotózáson vagyunk!

EZÉRT a magas fehérjebevitel a legtöbb diéta alapja!

ÉS AKKOR AZ IZGI DOLOG!  Még egy dolog, amiben ez a fagyi EGYEDI: KOLLAGÉN és INULIN (egy rost) van benne. De ez MIÉRT kell?

Azt eddig még nem mondtam hogy ez a fagyi ZSÍRSZEGÉNY is. A legtöbb esetben két út van:
1. Zsírszegény fagyit csinálsz, de kb mintha jégkockát szopogatnál, nem lesz krémes. Fagyigéppel talán – de az ugye nem mindenkinek van.
2. Sok zsírral krémesíted: tejszín, tojás – ami miatt a kalóriatartalma megugrik. Zsírok kellenek, de nem mindegy milyen és mennyi. A fagyi sokszor csak élvezeti nasi – így úgy vagyunk vele, inkább érdemes spórolni a kalórián, nem?

Egy harmadik út: kollagénnel és inulinnal javítjuk az állagát. 

A kollagén most nem(csak) azért van benne, hogy szebb legyél – hanem mert az inulinnal (ami egy éhségcsökkentő rost amúgy) egy selymes, krémes textúrát ad a fagyinak – ezért nem egy jégtömböt fogsz nyalogatni, hanem VALÓBAN KRÉMES FAGYIT! Mindkettő plusz kalóriák NÉLKÜL teszi finommá a fagyid! Nézd meg ITT!

Tehát a kollagén itt nem szépítő-ízületvédő funkciót lát el, ahhoz ez kevés mennyiség. Ha a kollagént az ízületvédő, bőrszépítő hatásai miatt használnád – akkor erre vannak speciálisan magas dózisú kollagén készítmények itt!

Érdekesség: kollagén már a Peak palacsintába is került! Miért?

A Pallerbe a kollagén azért került bele, mert ezzel szaftosabb lesz a palacsinta,és olyan állagú, amivel vékony palacsintákat is süthetsz. A kollagén a palacsinta állagát is javítja (tényleg olyan lesz mint az eredeti!!! – és ugye tudod, hogy a kollagénnek mennyi jó hatása van a külsődre, vagy az ízületeidre!

EZT NEM TUDJÁK A BOLTI “DIÉTÁS” FAGYIK: nemcsak cukormentes és zsírszegény… de egy IGAZI PROTEINBOMBAAA! Kipróbálod? Nézd meg ITT!

fitt fagyi

diétás fitt fagyi

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!