Egy különleges süti az egyik legfinomabb és legritkább gyümölccsel. Könnyű elkészíteni és az állaga is könnyű. Tudom, hogy meleg van a sütögetéshez, de hidd el, megéri! Hűsítőként is szolgálhat.
Kókuszkrémes süti
Piskóta: (mérce: kedved szerinti bögre)
- 1 bögre sovány tej
- 1 tojás
- 1 cs sütőpor
- kb. ¾ bögre Peak Slim protein (choco-rum)
- 1 bögre zabpehelyliszt
- ½ bögre apró szemű zabpehely
- édesítő ízlésed szerint (kb. fél bögre)
Krém:
- 2-3 doboz Philadelphia krémsajt vagy 1 nagy doboz zsírszegény Mascarpone
- Coconuty kókuszkrém
- pici sütőrum
- édesítő
- Tetejére gyümölcs. Nálam szamóca, de eperrel, málnával, szederrel vagy áfonyával ugyanolyan finom.
Kókuszkrémes süti recept
Elkészítés:
A piskótához a hozzávalókat alaposan keverd össze és tedd kedved szerinti méretű formába és süsd kb. 30 percig.
A krémet keverd ki alaposan. Szándékosan nem írtam mennyiségeket, ízesítsd és édesítsd kedved szerint. Egy kis időre tedd hűtőbe, hogy ne legyen folyékony.
Ha a piskóta teljesen kihűlt, halmozd rá a krémet és a gyümölcsöt (egyébként gyümölcs nélkül is nagyon finom) és már szeletelheted is.
Nálunk nagy sikert aratott, remélem, hasonló lesz nálad is a reakció.
Jó étvágyat!