Haverok, buli, Fanta, ezerrel pörög a nyár. 🙂 Emlékszel gyermekkorodból a nagy Fanta lázra? Na és a Fanta szeletre? Ha igen, helyes, ha nem, akkor most egy teljesen új, diétás változatával ismerkedhetsz meg, fehérjével, BCAA aminosavval felturbózva!
Hozzávalók a Tésztához:
- 250g Peak Slim WheyCake Sütipor
- 1,5 dl tej vagy víz
- 1,5 dl kókuszzsír
Hozzávalók a Krémhez:
- 25 dkg kókuszzsír
- 20 dkg Dia-Wellness édesítő 1:1
- 25 dkg túró
- 1 db citrom reszelt héja és fél citrom leve
A tetejére:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 kanál Peak BCAA TST mangó-dinnye ízben
- 7 dl szénsavas ásványvíz
- 1 narancs leve
Elkészítés:
A tésztához valókat dolgozd össze. Ha egy kicsit sűrűbb lett a tészta, akkor adj hozzá még egy kicsit a nedves összetevőkből.
Előmelegített sütőbe kb. 12 percig sütjük.
Ha kész, tegyük félre hűlni.
Amíg a tészta kihűl, addig a krémet összedolgozzuk és a tésztára kenjük egyenletesen.
A pudingport a BCAA-val és a narancs levével összekeverjük és hozzáöntjük a szénsavas ásványvizet. Ugyanúgy készítjük el, mintha pudingot készítenénk. Egy szép átlátszó narancssárga krémet kapunk, melyet egy kicsi hűlni hagyunk.
Ha langyosra hűlt a túrós krémre simítjuk és 2 órára hűtőbe tesszük.
A receptet köszönjük Andinak, a Peak raktár háziasszonyának, aki egyre lelkesebb a diétás sütemények megalkotásában. 🙂