-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Vidám, vendégváró édesség, mellyel egy kis szín csempészhetünk a szürke hétköznapokba.

Hozzávalók a piskótához:

Töltelék:

Tetejére:

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Elkészítés:

A tojásokat ketté választjuk és a sárgáját az eritrittel fehéredésig verjük, majd hozzákeverjük a vizet, a zabpehelylisztet, fehérjeport, sütőport és az ételszínezőket.

A fehérjét kemény habbá verjük, majd a tojássárgás masszához keverjük óvatosan, nehogy összetörjük a habot. Nagyméretű sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, 175 fokon 10 percig sütjük. Ha elkészült, még melegen feltekerjük, amikor kihűlt. A közben elkészített és lehűtött pudingunkkal megtöltjük, feltekerjük.

Megkenjük Dietellával a tekercs tetejét és megszórjuk mogyoróval, egy órára hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.

piskótatekercs

mogyorókrémes piskótatekercs

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!