-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Az ananász-sajt-csirke kombináció mindig olyan telitalálat, amivel bárkinek tudunk kedveskedni. Még magunknak is, egy fárasztó hét vagy edzés után… Nem egy kőkemény diétába illő darab, azonban aki „csak” egészségesen és tudatosan él, annak tökéletesen belefér, hiszen a száraz-színtelen-ízetlen csirkemellen ki tengődne örökre? 🙂

Ezen túl készült egy barackos verzió is – ez némelyik képen befigyel 🙂 – ennek a receptjét linkelve megtaláljátok!

1+1 most 3! Bármit bármivel kombinálhatsz! + Ajándék peak szakácskönyv ebook 2.990Ft értékben!

Tápanyagadatok
Ananászos sajtkrémes csirke
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 484 Ebből zsírsavak (kcal) 99
% DV (napi érték)*
Összes zsír 11g 17%
Szénhidrát 58g 19%
Fehérje 38g 76%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 500 gramm csirkemell
  • 1 db ananász konzerv
  • 100 gramm tömlős sajt
  • ízlés szerint só, bors
  • 2 evőkanál kókuszolaj
Köret
  • 100 gramm borsó
  • 200 gramm rizs
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 500 gramm csirkemell
  • 1 db ananász konzerv
  • 100 gramm tömlős sajt
  • ízlés szerint só, bors
  • 2 evőkanál kókuszolaj
Köret
  • 100 gramm borsó
  • 200 gramm rizs
Elkészítés
  1. A csirkét kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd az olajon elkezdjük pirítani.
  2. Amikor a csirke már kifehéredett hozzáadjuk az ananászt.
  3. Egy másik tálba kinyomjuk a krémsajtot, majd az ananász levével kicsit felhígítjuk, de csak annyira hogy sűrű maradjon.
  4. Ráöntjük a csirkés ananászos keverékre és addig főzzük, amíg jobban besűrűsödik.

Barackos pipike pedig ITT!

Ananászos csirke

Ananászos sajtkrémes csirke

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!