-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Igazán izgalmas íz világot érhetünk el, ha a húsokat gyümölcsökkel ötvözzük! Bátran merjünk vele kísérletezni, mellélőni nehezen tudunk. Most egy barackos sajtos verziót mutatok, ami isteni lett és nem kellett unalmas csirkét ebédelni!

Ezen túl készült egy ananászos verzió is – ez némelyik képen befigyel 🙂 – ennek a receptjét linkelve megtaláljátok!

Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!

Tápanyagadatok
Gyümölcsös csirke variációk: barackos sütőben sült csirkemell
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 525 Ebből zsírsavak (kcal) 90
% DV (napi érték)*
Összes zsír 10g 15%
Szénhidrát 58g 19%
Fehérje 52g 104%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 500 gramm csirkemell
  • 1 db cukormentes barackkonzerv
  • 200 gramm light reszelt trappista sajt
  • ízlés szerint só, bors
  • 1 evőkanál kókuszolaj
A köret
  • 200 gramm rizs
  • 100 gramm borsó
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 500 gramm csirkemell
  • 1 db cukormentes barackkonzerv
  • 200 gramm light reszelt trappista sajt
  • ízlés szerint só, bors
  • 1 evőkanál kókuszolaj
A köret
  • 200 gramm rizs
  • 100 gramm borsó
Elkészítés
  1. A szeletekre vágott csirkemelleket előpirítjuk egy serpenyőben az olajon, sózzuk, borsozzuk, majd egy hőálló tálba tesszük.
  2. A barackokat szeletekre vágjuk és a csirke szeletekre helyezzük, megszórjuk a sajttal és kb 20-25 perc alatt 180 C°-os sütőbe pirulásig sütjük.

Ananászos csirke ITT!

barackos csirkemell

barackos sajtos csirkemell

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!