Most egy iszonyúan finom, hamisítatlan nyári receptet hoztunk el Neked!
Telis tele van finom gyümölccsel, hozzáadott cukrot nem tartalmaz és emellett magas a fehérje tartalma, így egy diétás desszertnek is tökéletesen megfelel. A kinézete fenséges, és az íze rögtön a egy nyári napba repít majd.
Érdekesség! A Peak Protein pudinggal nemcsak rengeteg felesleges kalóriát spórolhatsz meg – de NÉZD a tápértékét: szinte semmi szénhidrát és semmi zsír nincs benne!
A titok, hogy ez a Peak Puding olyan finom fehérjeporból készült, ami lassú felszívódású, és laktat, szépen és krémesen sűrűsödik – VÍZZEL is. Emiatt tényleg CSAK egy fehérjebomba nasit kapsz.
Örömhír, hogy FŐZNI SEM KELL!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 45 perc |
Mennyiség |
tepsi
|
- 200 gramm gluténmentes zabliszt
- 50 gramm Peak Yummy Protein Pudding fehérjés puding 78% fehérjével vanília íz 360g
- 200 ml tej
- 3 db tojás
- 1/2 csomag sütőpor
- édesítő
- 50 gramm Peak Yummy Protein Pudding fehérjés puding 78% fehérjével vanília íz 360g
- 300 ml víz vagy tej
- 2 db őszibarack
Hozzávalók
A tésztához
A pudinghoz
|
- A tészta összetevőit keverd össze.
- Egyengesd el egy sütőpapíros tepsiben.
- A Peak pudingot keverd össze vízzel vagy tejjel, és öntsd a tészta tetejére.
- Szórd meg barackkal, majd tedd előmelegített sütőbe - 170 fokra, 45 percre.