Kókuszrúd? Keksztekercs? Kókuszrolád? Mindegy hányféleképpen hallod, egyre gondolunk, ugye? A keksztekercset ezzel a krémmel szuperül lehet megreformálni – TELJESEN KIHAGYHATOD A VAJAT/MARGARINT!!!
Amikor a Peakben napvilágot látott az ÚJ cukormentes, vegán COCODREAM kókuszkrém, és megkóstoltuk… azonnal tudtuk mi lesz az első recept! Olyan isteni finom az íze, mint a Raffaello golyó közepén folyó selymes krém (tudom, erre már kevés diétázó emlékszik…)…szóval ez a krém lesz beletöltve a tekercsbe!
Az imádott gyerekkori kedvenced, a retro kókusztekercs új (és egészségesebb) értelmet kap ezzel a krémmel! Ráadásul bárkinek elkészítve menőzhetsz… hogy a Te kókusztekercsed nem holmi kókuszból összegyúrt utánzat, hanem egy különlegesen krémes, kókuszos sztár recept!
Előkészítés | 15 perc |
Pihentetés | 2-3 óra |
Mennyiség |
db
|
- 500 gramm cukormentes keksz darálva
- 1 evőkanál cukormentes kakaópor
- 60 gramm cukornak megfelelő édesítőszer
- erős fekete kávé amivel nem híg, hanem nyújtható a tészta
- Peak Slim & Smart Protein Coffee fehérjetartalmú instant kávé speciális növényi kivonatokkal ezzel még fehérjedúsabb!
- 250 gramm túró
- 100 gramm kókuszreszelék
- 4 evőkanál Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
- 2 dl tej
Hozzávalók
A keksztekercs
A krém
|
- A tészta hozzávalóit összekeverjük és zsírpapirón nyújtjuk ki vékonyra.
- A krémhez a kókuszt és a tejet forraljuk össze, majd ha hűlt, keverjük hozzá a kókuszkrémet és a túrót.
- A nyújtott tésztára rákenjük a krémet és megszórjuk kókuszreszelékkel.
- A zsirpapírnál fogva feltekerjük, és megszórjuk a tetejét is kókusszal.