Van az úgy, hogy nem a Te napod a mai. Mégis menthető, ha egy diétás mogyikrémes sajttorta vár haza, hogy felvidítson! Engedd neki!
Van az úgy, hogy nem a Te napod a mai. Mégis menthető, ha egy diétás mogyikrémes sajttorta vár haza, hogy felvidítson! Engedd neki!
-+=
Olvasási idő:2perc
Pont asszem 1 éve (igen, 34 évesen :D) kaptam meg életem első bringáját szülinapi ajándékként úgy, hogy előtte sosem bicajoztam. (Valaki el akart tenni láb alól? :D). Mindenesetre valahogy gyorsan belerázódtam, de eljött, aminek el kellett jönnie… az első esésnek… védőfelszerelések révén nem mondom hogy ép bőrrel, de megúsztam komolyabb testi-lelki sérülések nélkül.
Mindenesetre adta magát a lélekvidító sütögetés… és én, mint a fő sajttorta-fan… mi mástól is derült volna jobb kedvre? 🙂
Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!
Aki meg akarja adni a Wheytella elfogyasztásának úri(asszony) módját, az készítsen menő “mogyorókrémes” sajttortát belőle!
Instant örömbomba, és nagyon hálás sütike – és más is az lesz, ha kap belőle:)) Mert iszonyat krémes, brutálfinom, mutatós – és igazából a hagyományos verziótól eltérően nincs benne töménytelen zsír, se keksz, se liszt, se cukor! Szóval nem kell az alakunk kárára vigasztalódni! 🙂
Az alja hozzávalóit keverd össze, majd sütőpapírral bélelt kb.18 cm-es tortaformába nyomkodd bele és süsd elő 10 percig 180 fokon.
A Wheytella (vagy Mootella) kivételével keverd össze és szedd 2 egyenlő részre. Az egyik marad fehér, a másikba tedd bele a 3 evőkanál Wheytellát.
Felváltva kezd a tésztára merni: 2 evőkanál fehér krém, majd 2 evőkanál Wheytellás krémet kanalazz a fehér krém közepébe. Újra 2 evőkanál fehér... és így tovább. Szép zebrás-csíkos átmenetet kapsz - ami nálunk nem jött nagyon elő, mert sajnos nem kaptunk krémtúrót, és a rögös túróval nem lett homogén a felület. Bár az íze attól még bestof!
160 fokon süsd 45 percig - vízfürdőben. (Alufóliába burkold be kívülről a formát és egy tepsire tedd, amit vízzel tölts fel.) Ettől lesz ilyen szép és sima a teteje !
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.