Diétás sajtos rizottót készítettünk! Nézd meg hogyan!
Ha szereted a rizottót, most bátran eheted diétában: bulgurral készült és extra fehérjedús!
Ha szereted a rizottót, most bátran eheted diétában: bulgurral készült és extra fehérjedús!
-+=
Olvasási idő:2perc
Arra gondoltam, hogy a Peak Sajtkrém levesport nem levesnek, hanem egy isteni Sajtos rizottónak – jelen esetben: bulgurnak készítjük el! Csak a főzővízhez kell kavarnod!
Mert MIÉRT IS?….
Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!
A Sajtkrém por FEHÉRJEDÚS – így a vele készített rizs-bulgur is az lesz!
Minimális zsír kell csak a receptbe, hiszen a krémporral NAGYON krémes lesz!
EXTRA SAJTOS ÍZ!!! Kell ennél több?
1dbgombakonzervvagy más kedvenc,lepirított gombád is tök jó!
só, bors, fokhagyma, zöldfűszer
Elkészítés
Egy nagyobb edényben felhevítjük az olajat. Rátesszük a hagymát, és kis lángon addig pároljuk, míg puha lesz. Ha nyers gombával dolgozol, akkor apóra vágva most add hozzá!
Hozzáadjuk a bulgurt, belereszeljük a fokhagymát, és egy csipet sóval 2 percig kevergetve pirítjuk.
Kikeverjük a gombakrém port a vízzel. Adjuk a bulgurhoz és folytonos keverés mellett elkezdjük puhára párolni.
5-10 perc alatt a bulgur megpárolódik. A végén belekeverjük a lecsepegtetett gombakonzervet és a petrezselymet.
Ha még nem főtte el az összes vizet, akkor zárd is le, tegyél rá fedőt, és hagyd így még puhulni, 15 percet!
sajtos rizottó bulgur
diétás sajtos rizottó
Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.