-+=
Olvasási idő: 2 perc

Arra gondoltam, hogy a Peak Sajtkrém levesport nem levesnek, hanem egy isteni Sajtos rizottónak – jelen esetben: bulgurnak készítjük el! Csak a főzővízhez kell kavarnod!

Mert MIÉRT IS?….

Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!

  • A Sajtkrém por FEHÉRJEDÚS – így a vele készített rizs-bulgur is az lesz!
  • Minimális zsír kell csak a receptbe, hiszen a krémporral NAGYON krémes lesz!
    EXTRA SAJTOS ÍZ!!! Kell ennél több?
  • Gombás és sajtos ízben is nyomulunk, válogass, és használd rá a kedvezményed, NÉZD MEG ITT!


Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Pihentetés 15
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 100 gramm bulgur
  • 3,5 dl víz
  • 50 gramm Peak Protein Cream Soup cream cheese
  • 10 gramm kókuszolaj vagy vaj
  • 1 db hagyma
  • 1/2 csomag petrezselyem
  • 1 db gombakonzerv vagy más kedvenc,lepirított gombád is tök jó!
  • só, bors, fokhagyma, zöldfűszer
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Pihentetés 15
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 100 gramm bulgur
  • 3,5 dl víz
  • 50 gramm Peak Protein Cream Soup cream cheese
  • 10 gramm kókuszolaj vagy vaj
  • 1 db hagyma
  • 1/2 csomag petrezselyem
  • 1 db gombakonzerv vagy más kedvenc,lepirított gombád is tök jó!
  • só, bors, fokhagyma, zöldfűszer
Elkészítés
  1. Egy nagyobb edényben felhevítjük az olajat. Rátesszük a hagymát, és kis lángon addig pároljuk, míg puha lesz. Ha nyers gombával dolgozol, akkor apóra vágva most add hozzá!
  2. Hozzáadjuk a bulgurt, belereszeljük a fokhagymát, és egy csipet sóval 2 percig kevergetve pirítjuk.
  3. Kikeverjük a gombakrém port a vízzel. Adjuk a bulgurhoz és folytonos keverés mellett elkezdjük puhára párolni.
  4. 5-10 perc alatt a bulgur megpárolódik. A végén belekeverjük a lecsepegtetett gombakonzervet és a petrezselymet.
  5. Ha még nem főtte el az összes vizet, akkor zárd is le, tegyél rá fedőt, és hagyd így még puhulni, 15 percet!

sajtos rizottó bulgur

diétás sajtos rizottó

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.