-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Nem kisebb eseményre, mint Anyukám 60. szülinapjára prezentálta magát ez a bombabiztos GESZTENYEKRÉMES PALACSINTATORTA! Ízlések-pofonok, én speciál rajongok a gesztenyekrémért, ezért bátran felvállaltam a családi sütibe – és szerintem az mindent elmond, hogy ezt az egy szeletet tudtam csak kimenteni a fotózásra!

A Peak cukormentes gesztenyekrém segítségével nagyon könnyedén tökéletesen finom krémet tudunk készíteni, ami diétás! Hiszen a Peak gesztenyekrém:

  • cukormentes
  • gluténmentes
  • tejmentes
  • vegán
  • ………és annyira finom 🙂

A palacsinta elkészítéséhez a Peak palacsintaport használtam – ami egy instant por, csak víz kellett hozzá… ez lényegesen leegyszerűsítette a folyamatot 🙂 Pici rumaromát és fahéjat is kevertem a tésztába, így még pikánsabb lesz! Természetesen bármelyik zabpalacsinta recepttel működik!

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

 

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A palacsintatészta
A krém
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20-25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A palacsintatészta
A krém
Elkészítés
  1. A palacsintaport 500 ml vízzel vagy zsírszegény/növényi tejjel, shakerben vagy turmixgépben keverj el. 1-2 percig pihentesd a tésztát, majd a szokásos módon palacsintasütőben süsd meg. Érdemes olajspray-vel kifújni a felületet!
  2. A krém hozzávalóit turmixold össze - a meggy kivételével.
  3. Kezd el rétegezni a palacsintákat a krémmel megkenve. Az utolsó előtti réteget sűrűn szórd meg meggyel pluszban, majd tedd rá az utolsó palacsintát, és a maradék krémet oszlasd el a tetején.
  4. Érdemes hűtőben egy órát pihentetni!

Még egy egyszerű finomság ITT!

gesztenyés palacsinta

gesztenyés palacsintatorta

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!