-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A gesztenye igazi téli finomság, amit minden évben elkészítek valamilyen formában.

Most éppen rolád formájában és mint mindig, a lehető legegészségesebben és legfittebben, hogy azok is tudják lelkiismeret furdalás nélkül fogyasztani, akik az ünnepek után nagy diétás fogadalmakat tettek… hiszen belefér az életmódváltásba!

+tipp: Ha szeretnétek növelni a fehérjetartalmát nyugodtan keverjetek a töltelékhez tetszőleges Peak fehérjeport!

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Tápanyagadatok
Gluténmentes, vegán gesztenyés rolád
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 948 Ebből zsírsavak (kcal) 108
% DV (napi érték)*
Összes zsír 12g 18%
Szénhidrát 188g 63%
Fehérje 18g 36%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
rúd
Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a gesztenyés töltelékhez:
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
rúd
Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a gesztenyés töltelékhez:
Elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit összekeverjük.
  2. Tapadásmentes vagy kizsírozott/vajazott tepsibe öntjük és 180 fokon 8 perc alatt készre sütjük.
  3. Erre a tésztára még melegen rákenjük a gesztenyés krémet és feltekerjük.
  4. Lefújjuk olajsprayvel vagy ha nincs lekenjük olvasztott kókuszzsírral és 180 fokon 20 percig sütjük.
  5. Megvárjuk míg kihűl és szeletelhetjük is.

Több fitt recept ITT!

gesztenyés rolád

szafis gesztenyés rolád

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.