A gesztenye igazi téli finomság, amit minden évben elkészítek valamilyen formában.
Most éppen rolád formájában és mint mindig, a lehető legegészségesebben és legfittebben, hogy azok is tudják lelkiismeret furdalás nélkül fogyasztani, akik az ünnepek után nagy diétás fogadalmakat tettek… hiszen belefér az életmódváltásba!
+tipp: Ha szeretnétek növelni a fehérjetartalmát nyugodtan keverjetek a töltelékhez tetszőleges Peak fehérjeport!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
rúd
|
- 80 gramm Szafi zabpudingpor
- 160 gramm növényi tej
- pici só
- édesítő (ízlés szerint eltérő)
- ShopRite Fat Free olajspray
- 250 gramm natúr gesztenyemassza
- 100 gramm cukormentes baracklekvár
- fél evőkanál rumaroma
- 15 gramm zabdara gluténmentes vagy paleos
- 1 db citrom reszelt héja
- édesítő (ízlés szerint eltérő)
- ízlés szerint Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Choco Rum 1000g
Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a gesztenyés töltelékhez:
|
- A tészta hozzávalóit összekeverjük.
- Tapadásmentes vagy kizsírozott/vajazott tepsibe öntjük és 180 fokon 8 perc alatt készre sütjük.
- Erre a tésztára még melegen rákenjük a gesztenyés krémet és feltekerjük.
- Lefújjuk olajsprayvel vagy ha nincs lekenjük olvasztott kókuszzsírral és 180 fokon 20 percig sütjük.
- Megvárjuk míg kihűl és szeletelhetjük is.