-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Hát az unalmas zabkása korát szerintem már régen megcáfoltuk – de ha mégsem, akkor ez a recept biztos megfogja! Igazából a zabod rengeteg féleképpen eheted – megfőzve, vagy épp ahogy itt csináltuk, kisütve, ropogósra!

A zab ugye a “jó szénhidrát” a reggelihez – amihez még érdemes fehérjét is bevinni. Én mindig túró és fehérjepor kombinációban gondolkodom: a túró a tejsavó felszívódását lassítja, és sokkal jobban laktat – a fehérjepor pedig fenséges SÜTI ízekkel örvendeztet meg.

Hát így jött a Rákóczi túrós is – amihez alapból már nagyon passzolt a túró. Isteni könnyed, lágy barackos ízt adott belekeverve – tiszta NYÁR!

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

(A Zabtrükk a videóban: hogyan csinálhatsz pici zabból egy naaagy adag zabot, anélkül, hogy növelnéd a kalóriát!)

Roppant egyszerű a recept – olyannyira, hogy VIDEÓBAN, akár EGYÜTT VELEM IS ELKÉSZÍTHETED! Nézd:

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 2 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A zab-alap
A tetejére
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 2 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A zab-alap
A tetejére
Elkészítés
  1. A zabot, ízesítőt és tojást összekeverjük, és kisütjük egy palacsintasütőben ropogósra.
  2. A krémhez keverj mindent össze - opcionális, de konjak lisztet is tehetsz bele, ettől pudingosabb lesz és laktatóbb.
  3. Egy edény aljára tedd a zabos alapot, rá a túrókrémet és a tetejére sárgabaracklekvárt!

zabreggeli

túrós zabreggeli

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!