-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egy újabb nyers tortára esett a választásom időszűkében…de egyébként is, vannak olyan napok, amikor kinek van kedve bekapcsolni a sütőt?! 🙂 A legújabb sós-karamellás slim protein ihlette ezt a finomságot ami biztosan sokak kedvence lesz, az enyém biztosan.

Tápanyagadatok
Sós-karamellás nyers sajttorta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 209 Ebből zsírsavak (kcal) 117
% DV (napi érték)*
Összes zsír 13g 20%
Szénhidrát 14g 5%
Fehérje 8g 16%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Előkészítés 10 perc
Pihentetés 5 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Felső réteg
Alsó réteg
  • 80 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
  • 100 gramm light mascarpone
  • 20 gramm kókuszolaj
  • 30 gramm víz
  • ízlés szerint édesítő
Előkészítés 10 perc
Pihentetés 5 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Felső réteg
Alsó réteg
  • 80 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
  • 100 gramm light mascarpone
  • 20 gramm kókuszolaj
  • 30 gramm víz
  • ízlés szerint édesítő
Elkészítés
  1. Az alsó réteg hozzávalóit alaposan összekeverjük és egy kicsi (15-18 cm átmérőjű) sütőpapírral bélelt tortaformába kanalazzuk és elegyengetjük.
  2. A felső réteghez a banánt összeturmixoljuk majd minden alkotóelemet jól összekeverünk.
  3. Ezután mehet az alsó rétegre majd 4-5 órára a hűtőbe és fogyasztható is.
  4. Fontos, hogy ne felejtsük kint, mert ebben a melegben percek alatt elveszti a torta állagát 😀

Több karamellás recept ITT!

sajttorta sütés nélkül

karamellás sajttorta sütés nélkül

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!