-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Igen, túró nélkül is tudok ám sütit sütni 🙂 Méghozzá nem is akármilyent! A kedvenc krémesemet idéző, ámde annál villámgyorsabb, egészségesebb, és persze proteindúsabb változatát hoztam el… amit áfonyával bolondítunk!

Igen, a fincsi édes krém és a savanykásabb áfonya összhangja igazi ízorgazmus lesz ezen a meleg nyári napon! Főképp ha a sütikét a hűtőből kivéve fogyasztod! 🙂

Akár 33% kedvezményed lehet + a Peak csillogós ZEN shaker is a Tiéd! Jöjjön a Boldogság tavaszra!

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 60-70 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 60-70 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tojásokat kettékapjuk és a sárgájukat szép habosra keverjük 1-2 kanál eritrittel,
  2. Hozzáadjuk kanalanként a zablisztet, a fehérjét, majd utána a tejet apránként.
  3. A tojások fehérjét ismét egy kis eritrittel kemény habbá verjük.
  4. Kisebb adagokban, óvatosan beleforgatjuk a sárga masszába.
  5. Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe beleszórjuk az áfonyát, majd ráöntjük a tésztát.
  6. Hideg sütőben kezdjük el sütni úgy, hogy a hőfokot 200 fokra állítjuk. Igen, NEM melegítjük elő a sütőt!!! 30 perc elteltével visszavesszük a hőt 150 fokra és további 30-40 percig sütjük. Tehát összesen 60-70 percet vesz igénybe a sütés, de ez függ a tepsi mélységétől is.
  7. Érdemes olyan tepsibe csinálni, amiben magas lesz a krém, akkor szépen kijönnek a szintek. (Én egy kisebbe csináltam). Önmagában is finom, de kis por-eritrittel vagy cukormentes lekvárral leöntve fenomenális lesz!
  8. Tipp! Érdemes egy éjszakára lehűteni és másnap hidegen enni! Úgy még finomabb!

Vagy egy palacsinta recept?

krémes süti

krémes süti egyszerűen

Elég a sok eredménytelen diétából?!
Ne vesztegesd tovább az időt!