A DIÉTA-titok, hogy liszt helyett Keep Calm kazeint használok MINDIG a receptekbe. Ez az EGYETLEN olyan fehérjepor, ami hasonlóan viselkedik, mint a liszt – azaz JÓ ÁLLAGOT ad és NEM SZÁRÍTJA ki a sütit. A Keep Calm-ba plusz rostok is vannak – emiatt TELÍT, és igazából szerintem ennek köszönhető a jó állag. (Más kazeinek nekem olyan “homokos” hatásúak voltak.)
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Szuper alternatíva, ha picit meg akarod szorítani a kalóriákat – vagy kicsit könnyedebb nasira vágysz! Miért?
A tojásokat NEM VÁLASZTJUK SZÉT, egybe felverjük az eritrittel - majdnem fehéredásig. Ez nekem a robotgéppel 10 perc volt.
Az olajat a felvert tojásfehérjébe csurgasd bele folyamatosan - utána pedig a tejet. Alaposan dolgozd el - én a robotgép legkisebb fokán dolgoztam bele.
A lisztet, a proteint és a sütőport keverd el, majd szitáld bele a tojásos cuccba. Fokozatosan keverd el.
Egy sütőpapíros tepsibe öntsd a masszát - és szórd meg gyümölccsel.
160 fokon süsd 40 percig.
Poreritrittel tálald - de akár protein pudingot, proteines szószt is ehetsz mellé!
Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.