-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Amikor a reggeli zab-proteinedet unod, akkor nincs más hátra! Készíts belőle gyümölcsös proteines palacsinta tornyot!

VAGY! Miért életmentő a Peak gluténmentes palacsintapor Neked? Lényegesen leegyszerűsítheted a folyamatot, és tuti biztosra sikerül a fehérjés palacsintád! Hogy?

Ha nem akarsz tökölni a fehérjeporokkal és a zab méricskélésével vagy gluténmentes lisztek beszerzésével… – és ha épp nincs otthon tojás vagy tej… akkor szuper, ha a szekrénybe vár egy készre összeállított 56% fehérjetartalmú cukor-, laktóz, gluténmentes palacsinta por! Ehhez CSAK VÍZ kell, elég összerázni egy shakerben, és máris sütheted!

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Tápanyagadatok
Mangós-málnás protein palacsinta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 430 Ebből zsírsavak (kcal) 72
% DV (napi érték)*
Összes zsír 8g 12%
Szénhidrát 39g 13%
Fehérje 47,7g 94%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A zabpelyhet és a tojásokat + egy csipetnyi sót turmixolj össze. Jó, ha tojásfehérje lét tudsz használni, mert abból annyit tudsz önteni a turmixgépbe, hogy épp ellepje a zabot. Ha tojásfehérjéket használsz, mérettől függően 3-5 db fog kelleni. Vagy 2 egész tojás + 1 fehérje. Akkor jó, ha viszonylag sűrű masszát kapsz.
  2. Egy palacsinta sütő serpenyőbe fújj EZ-coat olajspray-t, majd süss kis kerek palacsintákat a tojásos-zabos turmixból. Kb. 4-5 palacsintád lesz.
  3. A fehérjeport keverd ki egy kis vízzel, úgy, hogy sűrű legyen. Ez lesz az öntet.
  4. Aztán jöhet a palacsintatorony összeállítása: 1 réteg palacsinta, 1 kis proteinöntet, majd egy kis gyümi és így tovább... a tetején szósz és gyümölcs legyen, hogy jól nézzen ki. 😉

EGY palipor, de 10 recept ITT!

protein palacsinta

mangós protein palacsinta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.