-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ugye a RÁNTOTT kaja-variációk mindig népszerűek… de nem a diétázók között 🙂 Viszont mivel már mind a sütés, mind a panírozás MEGOLDHATÓ DIÉTÁSAN – sok helyen láttam, hogy SŰTŐBEN sütik, így a rántott csirkét sütőben is NANÁÁÁÁ hogy kipróbáltam a Bunda porból! 

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Amúgy a Peak Bundázóról azt kell tudnod, hogy GLUTÉNMENTES és magas a fehérjetartalma – és bármit bebundázhatsz vele, itt például csak víz kell hozzá – és sós palacsintaként működik. De szendvicsnek, galuska – alapnak!! – pizzának is jó – és hát az eredeti funkciója: a BUNDÁZÁS, azaz egészséges rántott husik készítése. Itt egy cikk, ennyi mindent csináltunk már eddig belőle!
Szerettem volna feldobni picit a pipi-bundát: így szerintem BÁRHOL kapható ízesített RIZSchipset is kevertem bele.
A kettő EGYÜTT tök jó: ropogós, és fehérjedús lesz a PIPIBUNDA!
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A pipi páchoz
  • 300 gramm csirkemellfilé
  • 2 evőkanál natúr Skyr joghurt
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • só, bors, fokhagyma
A panír
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A pipi páchoz
  • 300 gramm csirkemellfilé
  • 2 evőkanál natúr Skyr joghurt
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • só, bors, fokhagyma
A panír
Elkészítés
  1. A csirkét pácold be.
  2. A bundához egy aprítóban darált le a rizschipset és a bundaport. >> a bundaporban EXTRA fehérje és TOJÁS is van, így MÁS NEM KELL HOZZÁ!
  3. Egyszerűen csak a pácolt pipit forgasd meg ebben az isteni FITT fehérjés panírmorzsában.
  4. Tedd sütőlapra, és 180 fokon süsd 30 percig! (hőlégkeverésen kevesebb is elég) ENNYIKE!

ropogós rántott csirke

sütőben sült ropogós rántott csirke

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!