Aki diétázik, ott az a trend, hogy minél inkább közeledünk a pizsama fellövéséhez, annál kevesebbet, annál zöldségesebbet (és annál unalmasabb és ehetetlenebb….) menükkel kell szembenézni… EDDIG!!!
A vacsim vagy néha az uzsim elég gyakran proteines túró gyümölcsökkel. Általában úgy készül, hogy mindent összekeverek és egy nem túl fotogén, ronda, de finom trutyit csinálok. 😀 Na, de most kicsit játszottam az összetevőkkel és szépen tálaltam.
Az ízvilág is elég különleges: nyári, kicsit trópusi, de málnás is, kicsit olyan, mint egy gyümölcsfagyi, na és igazi proteinbomba.
Előkészítés | 10 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 250 gramm sovány túró
- 30 gramm Peak Whey Selection fehérjepor mangó-lime
- 150 gramm mangó-málna mix
- 1 db lime
- pici víz
Hozzávalók
|
- A túrót keverd össze a proteinporral, a lime levével és egy pici vízzel. Csak annyival, ami ahhoz kell, hogy krémes állagot kapj.
- Ez után már csak a tálalás jön: én találtam egy mangós, málnás fagyasztott gyümikeveréket, de persze friss gyümölcsökkel is jó, csak érdemes őket jól behűteni. Szóval: egy szép pohárba rétegezz gyümölcsöket és proteines túrókrémet, míg tele nem lesz.
- A tetején gyümölcsök legyenek és már kész is, azonnal fogyasztható. 😉