-+=
Olvasási idő: 2 perc

Mert a mini a divat! Mindenből picit akarunk! Kisebb ruhaméret, kisebb súly… és tudod akkor ezt mivel tudod elérni? Kisebb sajttortával! 🙂

Miért is lett mini a sajttorta?

Mert cuki és bájos parti falatkák készíthetőek…Amiket könnyen szállíthatsz, ha épp nem a Te kecódat fogja a parti amortizálni. 🙂

1+1 most 3! Bármit bármivel kombinálhatsz! + Ajándék peak szakácskönyv ebook 2.990Ft értékben!

Magadnak is tökéletes, edzés után, magas fehérje tartalmú desszert… amit kulturáltan befalatozhatsz bárhol… legalábbis fényévekkel kulturáltabban mint a csirke-rizs-brokkolit!

Mert nem kell vágni, egyszerűen, evőeszköz nélkül, kézzel-lábbal ősember mód is a szádba tolható!

…és nem utolsó soron klassz szülinapi meglepi is lehet a kolléganődnek, ugye Lilla? 🙂

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Pihentetés 3 óra
Mennyiség
db
Hozzávalók
Az alja
A teteje
Opcionálisan tehető a krémbe - hogy változatos kis sütik legyenek:
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Pihentetés 3 óra
Mennyiség
db
Hozzávalók
Az alja
A teteje
Opcionálisan tehető a krémbe - hogy változatos kis sütik legyenek:
Elkészítés
  1. Az alja-masszát keverd össze alaposan. Formálj kis golyókat, és szilikonos muffinformába lapítsd el - max kisujjnyi méretre.
  2. A krém alapanyagait egy robot-/turmixgéppel habosra verjük.
  3. A kialjazott formákat pakold meg krémmel, és tegyél a tetejére erdei gyümölcsöket vagy csokit!
  4. Előmelegített sütőben, 160 fokon 40 percig sütöttem. A lényeg, hogy ha a közepe még éppen hogy képlékeny állagú, és/vagy elkezd barnulni a teteje, akkor kivehetjük!
  5. Vigyázzunk, ezt a kis csodát csak a kihűlés után bolygassuk, vegyük ki a formából, hiszen az idő alatt még szilárdul! Ne feledjük, lehűtve az igazi!

Több fitt recept ITT!

Mini sajttorták

Mini proteines sajttorták

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.