Mert a mini a divat! Mindenből picit akarunk! Kisebb ruhaméret, kisebb súly… és tudod akkor ezt mivel tudod elérni? Kisebb sajttortával! 🙂
Miért is lett mini a sajttorta?
Mert cuki és bájos parti falatkák készíthetőek…Amiket könnyen szállíthatsz, ha épp nem a Te kecódat fogja a parti amortizálni. 🙂
Magadnak is tökéletes, edzés után, magas fehérje tartalmú desszert… amit kulturáltan befalatozhatsz bárhol… legalábbis fényévekkel kulturáltabban mint a csirke-rizs-brokkolit!
Mert nem kell vágni, egyszerűen, evőeszköz nélkül, kézzel-lábbal ősember mód is a szádba tolható!
…és nem utolsó soron klassz szülinapi meglepi is lehet a kolléganődnek, ugye Lilla? 🙂
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 45 perc |
Pihentetés | 3 óra |
Mennyiség |
db
|
- 125 gramm darált zabpehely
- 50 gramm folyékony kókuszolaj
- 1 evőkanál Peak Peanut Butter mogyoróvaj
- édesítő (ízlés szerint eltérő)
- 500 gramm zsírszegény krémtúró
- 150 gramm joghurt
- 3 db tojás (L vagy XL)
- 50 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel
- édesítő (ízlés szerint eltérő)
- Peak Slim Dark Choco Cream - cukormentes étcsokoládé krém
- idénygyümölcsök vagy mirelit gyümölcs
Hozzávalók
Az alja
A teteje
Opcionálisan tehető a krémbe - hogy változatos kis sütik legyenek:
|
- Az alja-masszát keverd össze alaposan. Formálj kis golyókat, és szilikonos muffinformába lapítsd el - max kisujjnyi méretre.
- A krém alapanyagait egy robot-/turmixgéppel habosra verjük.
- A kialjazott formákat pakold meg krémmel, és tegyél a tetejére erdei gyümölcsöket vagy csokit!
- Előmelegített sütőben, 160 fokon 40 percig sütöttem. A lényeg, hogy ha a közepe még éppen hogy képlékeny állagú, és/vagy elkezd barnulni a teteje, akkor kivehetjük!
- Vigyázzunk, ezt a kis csodát csak a kihűlés után bolygassuk, vegyük ki a formából, hiszen az idő alatt még szilárdul! Ne feledjük, lehűtve az igazi!