Elfelejtetted beáztatni előző este a zabot? Vagy csak most kivételesen kicsit más, ropogósabb élményekre éhezel a fogaid alatt? Mindkettő esetre a megoldás: az 5 perces granola!
Igazából sokkal gyorsabb, mint megvárni míg a zab úgy gondolja, hogy megszívja a helyzetet – őt a proteines cuccosba dobva egyből eheted! Hát nem nagyszerű? 🙂 Sőt, aki előrelátó, az lesütheti egyszerre az egész heti granola adagját, hiszen még hűtés nélkül sem fog megromlani.
Elfogyni viszont annál inkább, mivel kivédhetetlen helyzet, hogy a szabad kismancsok ne tévedjenek az elöl hagyott/nem jól lezárt granolaszemek felé 🙂
A képen a barnás folt nem a gondatlan odaégés nyomai – hanem az új Peak étcsokikrémből tettem bele elvétve 🙂
Íme a recept, és hozzá a zabalatti alap: a kedvenc fehérjés-túróm 🙂 – és az új szépséges-kékséges fotóhátterem 🙂
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 70 gramm (gluténmentes) zabpehely
- 1 db tojás
- 1 evőkanál Peak Peanut Butter mogyoróvaj
- ízlés szerint Peak Slim Dark Choco Cream - cukormentes étcsokoládé krém
- ízlés szerint eritrit
- 100 gramm zsírszegény krémtúró
- 20 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Puncstorta 1000g
- 1 evőkanál idénygyümölcsök vagy mirelit gyümölcs
- ízlés szerint édesítő
- 50 ml víz
Hozzávalók
A granola
A túrókrém
|
- A granola összetevőit keverd össze, majd egy forró palacsintasütőn terítsd szét.
- Folyamatosan forgatva süsd-pirítsd meg - amolyan "császármorzsa" módra 🙂
- A túrókrém hozzávalóit keverd össze, majd pakold meg granolával!