-+=
Olvasási idő: 2 perc

A fahéjas gyümölcs illatánál aligha tudnék jobbat elképzelni egy őszi napon…  Pont mint ez meleg bundás körte!

A körte az egyik kedvenc gyümölcsöm amit minden formában imádok elkészíteni és persze megenni 🙂
Simán önmagában, köretként húsok mellé vagy desszertként süteményekbe.

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Most egy bundás-fahéjas körte receptet hoztam ami megállja a helyét alakbarát desszertként alacsony szénhidráttartalma és magas fehérjetartalma miatt! Mindezt úgy, hogy a panírja is fehérje, a Peak Bundázó porral készült!

Mitől is jó ez a bundázó por? (Bővebben itt találod!)

  • nagyon gazdaságos, hiszen sokáig elég,
  • bármit be tudsz vele bundázni DIÉTÁSAN
  • elég hozzá csak VÍZ!
  • teljesen gluténmentes
  • diétabarát, hisz 50% fehérjetartalommal bír, és nem szívja az olajat!


Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A körtéket megmossuk és felvágjuk karikákra.
  2. A bundázó port kikeverjük a vízzel majd hozzá adunk egy kis édesítőszert ízlés szerint. Turbózhatod Flav kalóriamentes ízesítőkkel!
  3. A körte karikákat belemártjuk a bundába és rögtön forró olajba tesszük és így tovább a többivel.
  4. Körülbelül 5 perc alatt aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
  5. Végül por eritrittel elkevert fahéjjal megszórjuk és ehetjük is!

 

Körte

Bundás körte

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!