A Peak KOLLAGÉNES palacsinta port talán már nem kell bemutatni hiszen ismerik: 1 összetevős, azaz CSAK VÍZ hozzáadásával készíthető peak-pakk feltekerhető, tökéletes ízű, állagú… na meg tápértékű PROTEINES palacsinta! Magas fehérje, összetett szénhidrát, kevés zsír… minden, amit egy diétás protein palacsintától elvárunk – mindezt úgy, hogy hozza a hagyományos ízt és ruganyos pihepuha állagot. (EZÉRT van benne KOLLAGÉN, a palacsinta textúráját is tökéletesíti, nemcsak a bőrödét!)
A videóban ÉLŐBEN megmutatom, milyen egyszerűen elkészül! Gyere, megcsinálhatjuk EGYÜTT is!
Persze tovább is lehet mindent gondolni:
Reszelt almával, plusz egy kis túróval igazán új ízekre evezhetsz! Nagyon menő, mini almás palacsinták készülhetnek peak-pakk, amit kötelező lesz aztán valami finom fehérjés PUDINGBA beletunkolni!
Merthogy PROTEIN PUDING is létezik, amiben NINCS SZÉNHIDRÁT! A Yummy protein puding EZT tudja, hidegen, melegen eheten, mert csak víz kell hozzá – főzni sem kell!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
db
|
- 50 gramm Peak Pancake with Collagen - kollagénes palacsintapor több mint 50% fehérjével
- 100 ml víz
- 100 gramm görög joghurt vagy skyr joghurt
- 1 kisebb alma lereszelve
- ízlés szerint Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por almás rétes íz 250g
- PAM Canola kalóriamentes olajspray a sütőforma kifújásához
- 30 gramm Peak Yummy Protein Pudding fehérjés puding 78% fehérjével vanília íz 360g
- 200 ml víz
Hozzávalók
A palacsintához
A pudinghoz
|
- A palacsinta hozzávalóit keverd össze és ízesítsd.
- Fújj be egy serpenyőt olajsprayvel és forrósítsd fel, majd helyezz kis palacsintakupacokat a felszínére.
- Pár perc után fordítsd át és a másik oldalát is süsd ki.
- A pudinghoz a Yummy protein pudingport csak keverd ki vízzel egy shakerben vagy botmixerrel!