-+=
Olvasási idő: 2 perc

Akkor a sok sütike között felbukkant egy szuper puha és ízletes proteindús zabkenyérke, aki besóóózva várja, hogy kipróbáld!

Finom, búzaliszt és mindenféle puccos ’csodalisztektől’ mentes, egészséges, magas fehérje és alacsony kalóriatartalmú kenyeret ennyire roppant egyszerű házilag megsütni.

Eheted korlátozások nélkül 🙂 – 6 után, 8 után, diétában is, mivel kimagasló a fehérjetartalma!

Kiegészítés! A túró miatt egy roppant puha és fehérjedús kenyérke – amit ha tényleg BÁRMIKOR akarsz enni, akár vacsira, akkor érdemes a szénhidráttartalmát még jobban lejjebb tornázni. Ezt natúr fehérjepor hozzáadásával megteheted: VAGY a Peak palacsintaport használod, ami 56% fehérjetartalmú, és natúr ízben kapható – vagy a Peak Soy Isolate semleges ízét használod.

Akár 33% kedvezményed lehet + a Peak csillogós ZEN shaker is a Tiéd! Jöjjön a Boldogság tavaszra!

Természetesen édes kenyeret is süthetsz, akkor a többi ízesített fehérje is szuper – javaslom akkor az aszalt paradicsomot, fetát, sót és talán még a tökmagot is hagyd ki!

Pikánsabbá is teheted a kenyered, ha 1 evőkanál 100% kesudióvajat keversz a tésztájába!

 

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Mindent gyúrj össze és egy sütőpapíros formába egyengesd kenyér formára.
  2. A tetejét is szórd le bátran tökmaggal, és fújd be kalóriamentes olajspray-vel. Ettől kívül ropogni fog, belül viszont puha lesz!
  3. Előmelegítve, 175 fokon süsd kb. 30 percig.

Több diétás köret tipp ITT!

zabkenyér

proteines zabkenyér

Elég a sok eredménytelen diétából?!
Ne vesztegesd tovább az időt!