A Peak Bundázó por nekem egy megváltás volt… mert egyfelől végre full diétás és gluténmentes rántott husit vagy zöldséget ehetek. Azért jó, mert tök gyors – csak el kell keverni vízzel vagy tojással, és máris AKÁR A SÜTŐBEN is lehet vele rántott csirkét sütni – olyan panírral, ami ropog, MAGAS A FEHÉRJETARTALMA, és ugye liszt mentes.
A Bundázó porral most LASKA GOMBÁT rántottam ki – mert néha beütnek a „húsundoros” napok :)) A gomba fehérjetartalma bár zöldségek között nem olyan rossz – de nyilván kell turbózni: ezt a Peak Bundázóval javítottam (ami ugye olyan panírpor, aminek a fele FEHÉRJE!!) és mellé mindig Cottage Cheese mártogatót eszek.
A Bundázó mellett a bunda textúráját szezámmaggal és nagyszemű zabbal tettem érdekesebbé.
Olajban sütés nálam kizárt, mindig a sütőben sütök, úgy, hogy kalóriamentes olajsprayvel lefújom a finomságokat!
Szóval ha unod az édességet – és SÓS kajákkal feldobnád a diétád – próbáld ki, a SÓS főzős csomaggal ráadásul INGYEN JÁR. (IDE KATTINTVA találod!)
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 35 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 300 gramm laska gomba
- 2 db tojás
- 50 gramm Peak Protein Bread bundázó por 53% fehérjével
- 1 evőkanál zabpehely
- 2 evőkanál szezámmag
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
- só, bors
Hozzávalók
|
- A laskát mosd le, és sózd be.
- Elsőnek a Bundázó porba hempergesd bele - majd a felvert tojásba - végül a szezámmagos-zabos bundába.
- Fújd meg olajsprayvel - majd 180 fokon süsd 30 percig alul-felül, én a végén még 10 perc hőlégkeverést is rátettem, hogy jól átpiruljon.
- Bár fehérjedús a Bundázó is - én rizzsel és plusz Cottage Cheese tzatzikivel ettem!