-+=
Olvasási idő: 2 perc

A Peak Bundázó por nekem egy megváltás volt… mert egyfelől végre full diétás és gluténmentes rántott husit vagy zöldséget ehetek. Azért jó, mert tök gyors – csak el kell keverni vízzel vagy tojással, és máris AKÁR A SÜTŐBEN is lehet vele rántott csirkét sütni – olyan panírral, ami ropog, MAGAS A FEHÉRJETARTALMA, és ugye liszt mentes.

A Bundázó porral most LASKA GOMBÁT rántottam ki – mert néha beütnek a “húsundoros” napok :)) A gomba fehérjetartalma bár zöldségek között nem olyan rossz – de nyilván kell turbózni: ezt a Peak Bundázóval javítottam (ami ugye olyan panírpor, aminek a fele FEHÉRJE!!) és mellé mindig Cottage Cheese mártogatót eszek.

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

A Bundázó mellett a bunda textúráját szezámmaggal és nagyszemű zabbal tettem érdekesebbé.

Olajban sütés nálam kizárt, mindig a sütőben sütök, úgy, hogy kalóriamentes olajsprayvel lefújom a finomságokat!

Szóval ha unod az édességet – és SÓS kajákkal feldobnád a diétád – próbáld ki, a SÓS főzős csomaggal ráadásul INGYEN JÁR. (IDE KATTINTVA találod!)


Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 35 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 35 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A laskát mosd le, és sózd be.
  2. Elsőnek a Bundázó porba hempergesd bele - majd a felvert tojásba - végül a szezámmagos-zabos bundába.
  3. Fújd meg olajsprayvel - majd 180 fokon süsd 30 percig alul-felül, én a végén még 10 perc hőlégkeverést is rátettem, hogy jól átpiruljon.
  4. Bár fehérjedús a Bundázó is - én rizzsel és plusz Cottage Cheese tzatzikivel ettem!

rántott laska gomba sütőben

diétás rántott laska gomba sütőben

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!