CSOKI rajongó vagy? KÉTFÉLEKÉPPEN is tudsz hódolni a szenvedélyednek, akár DIÉTÁBAN!
Nemcsak az édesség és süti utáni vágyat csökkenti CUKORMENTESEN és szinte szénhidrátok nélkül, de bizony még tökéletesebbé teszi a süti ízét és tápértékét az ÚJ RIGÓ JANCSI Slim fehérje! Bizony, MINDEN RÉTEGET ÁTJÁR a finom, friss, könnyed csokis íz – ami a VADIÚJ Rigó Jancsi ízű Slimnek köszönhető! Bizony, ÚJ MAGYAR SÜTI ízekkel bővültünk, immár ezen túl Rigó Jancsi és az észveszejtően finom, fahéjas kürtöskalács ízbe is belekóstolhatsz – egy szinte szénhidrátmentes ital formájában! Nesze neked diéta ?
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Használd bátran a recepthez az új, krémes, MENTES Peak étcsokikrémet! Mitől mentes?
– nincs benne cukor
– nincs benne glutén
– nincs benne tejtermék
– nincs benne maltitol
…csak csupa finom csokiiiii! A lehető legkevesebb szénhidráttartalommal!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 20-25 perc |
Pihentetés | 1-2 óra |
Mennyiség |
szelet
|
- 30 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel 500g Rigó Jancsi
- 60 gramm rizsliszt
- 30 gramm kakaópor
- ízlés szerint édesítő
- 3 db tojás
- 3 gramm sütőpor
- 70 gramm víz
- 150 ml cukormentes hulala
- 10 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel 500g Rigó Jancsi
- 8 gramm habfixáló
- ízlés szerint édesítő
- 3-4 evőkanál Peak Slim Dark Choco Cream - cukormentes étcsokoládé krém 350g
- 150 ml cukormentes hulala
- 9 gramm habfixáló
- ízlés szerint édesítő
Hozzávalók
A tészta
A csokis krém
Fehér krém
|
- A tojást válaszd külön, a fehérjét verd kemény habbá.
- A száraz hozzávalókat keverd össze, add hozzá a tojást és a vizet majd csomómentesre keverd el. A felvert tojáshabot add hozzá és óvatosan keverd össze.
- A tésztát öntsd tetszőleges formába és 180 fokos előmelegített sütőben 25 perc alatt elkészül. A sütési idő sütőnként eltérhet, tű vagy villa próba segítségével láthatod mikor sült meg a tészta.
- Amíg sül a tészta készítsd el a krémet. A hulalat verd kemény habbá a habfixáló segítségével, a csokis változathoz add hozzá az étcsoki krémet, a fehérjét és keverd el alaposan. Ízlés szerint édesítőszert adj hozzá.
- Ha a tészta kihűlt helyezd rá előszőr a csokis krémet majd a fehéret és pár órára tedd vissza a hűtőbe. Díszítésnek csokis krémet használtam.