-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A körte az egyik kedvenc gyümölcsöm amit minden formában imádok elkészíteni és persze megenni 🙂
Simán önmagában, köretként húsok mellé, desszertként süteményekbe csempészve vaaagy töltve, akár édesen, akár sósan.

Most egy édes töltött-sült körte receptet hoztam ami megállja a helyét desszertként, előételként vagy akár köretként is.
A töltelék pedig az isteni finom Peak cukormentes diókrém, mascarponéval bolondítva!

lletve! Ha szeretnél elmélyedni jobban a reform konyhában, szívből ajánlom a PEAK SZAKÁCSKÖNYVET, amiben több mint 40 hasonlóan egyszerű, finom recept van – pontos tápérték adatokkal feltüntetve – a Peak cukrászától. Mind mind diétás, szóval akár a januári nagy diétát lehet ezzel is kezdeni! (Limitált, lehet januárig nem lesz, szóval én most csaptam le rá!)

30% OFF + Ingyenes Szállítás a Peak Télapótól! Most használd ki!


Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A körtét alaposan megmossuk, félbevágjuk és kikaparjuk a magházát.
  2. Héjával lefele sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 30-35 perc alatt 190 fokon megsütjük.
  3. A tölteléket közben egészen egyszerűen összekeverjük. Majd ha megsült a körte megtöltjük és kész is van 🙂

Sült körte zabkásával, ITT!

Körte

Sült körte

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.