-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Közeleg az ünnep és nem tudod, mit készíts a vendégeknek, ami ráadásul fehérjében és értékes zsírsavakban is gazdag? Szeretnél valami könnyűt, gyorsat és olyan ételt, amivel le is tudod nyűgözni a vendégeidet? Íme egy recept, amivel biztosan sikert aratsz.

Kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 5 db tojás
  • 1 avokádó
  • só, bors
  • citrom leve
  • fűszerek ízlés szerint

Avokádós kaszinótojás

Elkészítése:

50% OFF (minden 2.) + AJÁNDÉK diétás Dió v. Mákkrém is a Tiéd - cukimentes ROLÓVAL!

A tojásokat tedd egy lábasba, öntsd fel vízzel, hogy ellepje mindegyiket. Forrástól számítva 10 percig főzd.

Közben készítsd el az avokádókrémet. Vágd félbe az avokádót, kanállal szedd ki a húsát. Jól nyomkodd szét, fűszerezd, majd locsold meg a citrom levével.

Amikor a tojások megfőttek, tedd hideg víz alá, hűtsd le.

Pucold meg a tojásokat a héjától, majd vágd ketté és szedd ki a sárgáját. Ezt még keverd bele az avokádókrémbe. A félbevágott főtt fehérjékbe halmozz bele az avokádókrémből, díszítheted pirospaprikával, chili porral.

Ne felejtsd el szépen, ízlésesen tálalni!

avokados-kaszinotojas

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!