-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Szereted a gyrost, de a gyorséttermi csak a zsírpárnáidat gyarapítja? Készítsd el otthon. Gluténmentes, így ha gluténérzékeny vagy, akkor is fogyaszthatod. A pluszkilók miatt sem kell aggódnod.

Pita

Hozzávalók egy adagnak megfelelő tésztához:

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

  • 1 tojás
  • 2 ek. zsírtalanított kókuszliszt
  • 1 ek. nyílgyökérliszt
  • fél kk. sütőpor/késhegynyi szódabikarbóna
  • víz

Gluténmentes pita

A hozzávalókat alaposan keverd össze. Annyi vizet használj, hogy egy ne túl folyós tésztát kapj. Öntsd a kész masszát sütőpapírra. Süsd 175 fokon kb. 20 percig (sütőtől függ) hőlégkeverésen. Miután kihűlt vágd le az egyik szélét, vágd ketté és töltsd meg ízlés szerint! Én kevert salátát, húst, joghurtos öntetet tettem bele.

glutenmentes-gyros-recept

Ketogén diéta könnyen! Töltsd le INGYEN a felkészülésedhez!