-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Szereted a gyrost, de a gyorséttermi csak a zsírpárnáidat gyarapítja? Készítsd el otthon. Gluténmentes, így ha gluténérzékeny vagy, akkor is fogyaszthatod. A pluszkilók miatt sem kell aggódnod.

Pita

Hozzávalók egy adagnak megfelelő tésztához:

Akár 33% kedvezményed lehet + a Peak csillogós ZEN shaker is a Tiéd! Jöjjön a Boldogság tavaszra!

  • 1 tojás
  • 2 ek. zsírtalanított kókuszliszt
  • 1 ek. nyílgyökérliszt
  • fél kk. sütőpor/késhegynyi szódabikarbóna
  • víz

Gluténmentes pita

A hozzávalókat alaposan keverd össze. Annyi vizet használj, hogy egy ne túl folyós tésztát kapj. Öntsd a kész masszát sütőpapírra. Süsd 175 fokon kb. 20 percig (sütőtől függ) hőlégkeverésen. Miután kihűlt vágd le az egyik szélét, vágd ketté és töltsd meg ízlés szerint! Én kevert salátát, húst, joghurtos öntetet tettem bele.

glutenmentes-gyros-recept

Töltsd le most Dávid Kornél étrendjét és életmódtippjeit!
Kérd el INGYEN a tudásanyagot!