A madártej a leglegleg desszert nálam: jól behűtve, jó édesen a legjobb! Persze mióta létezik a madártej ízű Keep Calm Casein minden lefekvés előtt megiszok egy nagy pohárral. De azért néha becsúszik nasiként is napközben madártejes palacsinta formájában. 😉
Hozzávalók:
- 100 gramm Protein Pancake palacsintapor
- 3 deci növényi tej vagy víz
- 2 ek. eritrit
- 2 adag Peak Slim Keep Calm Casein madártejes ízben
- 350 ml növényi tej vagy víz
- fél marék mozsárban tört dió
Elkészítés:
A palacsintaport csomómentesre keverjük a tejjel/vízzel.
A pudingot elkészítjük az eritrittel, a kazeinnel és megtöltjük vele a palacsintákat. A madártejhez nagyon jól illik a dió, bátran tegyél a tányérra belőle, de akár a töltelékben is megállja a helyét.
Miért élementő a Peak palacsintapor Neked? Lényegesen leegyszerűsítheted a folyamatot, és tuti biztosra sikerül a fehérjés palacsintád! Hogy?
Ha nem akarsz tökölni a fehérjeporokkal és a zab méricskélésével – és ha épp nincs otthon tojás vagy tej… akkor szuper, ha a szekrénybe vár egy készre összeállított 56% fehérjetartalmú cukor-, laktóz, gluténmentes palacsinta por! Ehhez CSAK VÍZ kell, elég összerázni egy shakerben, és máris sütheted!
Jó étvágyat!