Elképzelted már milyen a legfinomabb, legkrémesebb, legdurvább bűnbeesés?
Mondjuk egy dupla pudingos, csokis-vaníliás krém nutella örvényekkel turbózva? Esetleg pisztáciakrémmel? Vagy minden egyben? Gyümivel a tetején? Igen… a diétás trend nyolcadik főbűne… egy ilyen kilengéssel napokig róhatnád a köröket a futópályán, hogy kompenzáld ezt a kis gasztro-orgazmust…
De nem a Peak-világában! A Peak gasztro paradicsomban nem bűn, hanem épphogy fehérjedús és nem hizlaló étel is lehet egy ilyen recept! Naaaa, nem is hiszed, mi?
Olvass tovább! … mert érdekel a titok!
A diétás pudingot két úton is elérheted!
Tudtad, hogy van nekünk proteines pudingporunk? 🙂 A Peak CreamJoy pudingja kizárólag fehérjéből álló, krémes, főzés nélküli pudingpor – mely akár önmagában egy finom vacsoraként is elfogyasztható… ugyanakkor minden pudingos receptben megállja a helyét!
De! Ha épp nincs ilyen csodás proteines pudingpor betárazva a konyhádban (akkor tessék venni!!:)), akkor van még egy tippünk! Használd a Peak lassú felszívódású, pudingos sűrűségű Keep Calm kazeinjét, mellyel szintén finom és krémes állagot kapsz!
Persze eddig se snassz a dolog, de az igazi orgiát a magvajak jelentik! Nemcsak wheytellával és pisztáciával – de bármelyik Peak magvajjal mennyei nasi lesz az eredmény!
Fehérjedús desszert, ami nem durva kalóriabomba… kivéve, ha sok magvajat teszünk bele (és miért tennénk keveset?! :D), de alacsony szénhidrátos, magas zsírtartalmú diétába tökéletesen beilleszthető! Mi irányként 1 evőkanál vajat adtunk meg, ami simán beleférhet egy normál diétás étrendbe!
Előkészítés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 1 adag Peak CreamJoy puding készítéséhez fehérjepor keverék csokoládé vagy kazein
- 1 adag Peak CreamJoy puding készítéséhez fehérjepor keverék vanília vagy kazein
- 1 evőkanál Peak Wheytella cukormentes fehérjés mogyorókrém
- 1 evőkanál Peak Pistachio 100% pisztáciakrém
Hozzávalók
|
- A csokis proteinpudingot keverd ki egy kevés vízzel és a Wheytellával, majd adagold egy kis desszertes tálba.
- A vaníliás vagy madártejes fehérjéhez szintén adj egy kis vizet, majd keverd jól össze a pisztáciavajjal.
- A világos krémet tedd a csokis-mogyorókrémesre,majd díszítsd a tetejét egy kis Wheytellával és/vagy gyümölcsökkel.
- Azonnal fogyasztható, de ha behűtöd pár órára még jobb lesz az állaga.