-+=
Olvasási idő: 2 perc

Tudod mi a jó? Amikor süt a nap, együtt vagy azzal, akit szeretsz, és menekülsz ki a nyüzsgő városból a természetbe!

És tudod mi-a-még-jobb? Ha egy fantasztikusan finom, diós-zabos puszedli lapul (ki) a túratatyódban! Mert tudod Te is! A tavaszi jövés-menéshez kell az energia! De akár kis dobozba téve, egy durva edzés után is a legfinomabb visszatöltődés lesz!

…vagy! Csurgass rá cukormentes baracklekvárt és light csokimáztés amolyan zserbó feeling-el falatozd be. Mert ki mondta, hogy nem ehetünk zserbót tavasszal?!

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

> Peak-tipp! A kis puszedlik tartalmaznak bőven egészséges szénhidrátot és zsírt is… emellé okosan össze tudjuk rakni, hogy a plusz protein bevitel kell, és máris egy tökéletes étkezést pipáltunk ki puszedlivel :))

Egy adag a kedvenc peak fehérje porodból, vízzel összeturmixolva, és 2 darab puszedli – körülbelül 350 kalória! Tökéletes reggeli, vagy tízórai-uzsi!

Tápanyagadatok
Peak puszedli a tavaszi túrákhoz!
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 131 Ebből zsírsavak (kcal) 45
% DV (napi érték)*
Összes zsír 5,7g 8%
Szénhidrát 13,3g 4%
Fehérje 6,4g 12%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10-15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
  • 240 gramm zabpehelyliszt
  • 60 gramm búzasikér
  • 140 gramm eritrit
  • 1 kiskanál sütőpor
  • 1 db tojás sárgája
  • 1 db tojásfehérje
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 200 gramm light vaj
  • 100 gramm dió
  • 150 gramm light baracklekvár
  • 1 csomag vaníliás xilit
Előkészítés 10-15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
  • 240 gramm zabpehelyliszt
  • 60 gramm búzasikér
  • 140 gramm eritrit
  • 1 kiskanál sütőpor
  • 1 db tojás sárgája
  • 1 db tojásfehérje
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 200 gramm light vaj
  • 100 gramm dió
  • 150 gramm light baracklekvár
  • 1 csomag vaníliás xilit
Elkészítés
  1. A tojásfehérje, a dió és a lekvár kivételével mindent összekeverünk, alaposan összegyúrunk és diónyi darabokat szaggatunk a tésztából.
  2. A tészta darabokból golyókat formázunk és egymás mellé sorakoztatjuk. Ha mindegyikkel végeztünk, akkor egy tálca segítségével ellapítjuk a golyókat - amolyan puszedli formára!
  3. Előmelegítjük a sütőt 170 fokra és állítsuk légkeverésre.
  4. A puszedliket megforgatjuk tojásfehérjében, majd darált dióban, és sütőlemezre helyezett zsírpapírra sorakoztatjuk!
  5. Egy kés vagy fakanál nyelével a puszedlik közepébe mélyedést készítünk.
  6. 15 percig sütjük és hagyjuk kihűlni.
  7. A mélyedésbe lekvárt kanalazunk, végül olvasztott cukormentes csokival díszítjük.

További proteines túra-nasi ITT!

zab puszedli

egészséges zab puszedli

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.