-+=
Olvasási idő: < 1 percGyors és finom süti lemondások nélkül. Nekem most az egész hűtőmet banánillat lengi körül, ami isteni. Mandulatejes – habosított kávémmal pedig fantasztikus.
Proteinsüti
Hozzávalók (sötétebb része a sütinek):
- 50 g NoCarb rost sütőmix
- pici sütőpor (kb. 4-5 g)
- 2 ek. kakaópor (Duel kakaót ajánlom, nagyon jók az értékei a zsírszegény változatnak.)
- 2 tojás
- 3-4 ek. csokis fehérjepor (Anabolic Protein Fusion, Slim Secret Protein, Delicious Whey vagy Whey Fusion)
- 1,5 dl mandulatej
-
+ ráadásként felolvasztottam 20 g Coconutyt 🙂
-
folyékony édesítő ízlés szerint
Hozzávalók a krémhez:
- 250 gr zsírszegény túró
- 2 kk. NoCarb konjak liszt
- 60 gr banános fehérjepor, de lehet vaníliás is
- 2 tojás
- folyékony édesítő ízlés szerint
- + kevés mandulatej, hogy rá tud kanalazni az aljára a masszát
Proteinsüti recept
Elkészítés:
Először is keverd ki az alaphoz az összetevőket – mixerrel egyszerűbb dolgod lesz. Miután megvagy, tedd sütőpapírral kibélelt, magasabb falú tepsibe.
Szépen simítsd el, hogy mindenhol ugyanolyan vastag legyen „tészta”.
Ezután keverd össze a felső réteghez is a krémet, és szintén egyenletesen eloszlatva öntsd a sötétebb rétegre.
180 fokon sütőben kb. 25-30 perc alatt készen is van. Vigyázz, hogy ne barnuljon meg túlságosan a teteje, akkor már vedd ki, vagy takard le, és úgy süsd még maximum 5 percig.
Jó étvágyat. 🙂
Hozzászólások
Eddigi hozzászólások a "Csokis-banános proteinsüti" című cikkhezElkészítettem ezt a sütit.
A tésztájába így utólag nem tettem volna 1,5 dl tejet, mert nem tudtam rásimítani a túrós tölteléket.
Bár nem estem kétségbe, belekanalaztam a fehér masszát a csokisba és úgy sült meg. 🙂
Köszi a receptet.