-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egy nagyon egyszerű almatorta receptet szeretnék megosztani veled, amely teljesen liszt-, és cukormentes. Készítsd el bátran, egyél úgy finomat, hogy közben vigyázol a vonalaidra.

Almatorta

Hozzávalók:

  • 20 dkg darált dió
  • 2 tojás
  • 50 g vaníliás fehérjepor
  • édesítő
  • egy csipet szódabikarbóna
  • 4-5 nagy savanykás alma
  • fahéj és őrölt szegfűszeg, ízlés szerint
  • 3 evőkanál darált dió a töltelékbe

Diétás almatorta

A 20 dkg darált dióba keverd el a szódabikarbónát, add hozzá a fehérjeport és a két egész tojást is, majd hagyd pihenni. Az almát vágd apró kockákra, majd párold puhára az édesítővel, fahéjjal és őrölt szegfűszeggel. Miután kellően megpuhult, keverd el benne a 3 evőkanál darált diót.

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Egy kis tortaformát bélelj ki sütőpapírral, majd az aljára egyengesd el a tésztát, végül pedig jöhet az almás-diós töltelék.

Előmelegített sütőben, kb. 1 órát süsd 140 fokon, majd még 10 percet 160 fokon.

Miután kihűlt, már tálalhatod is!

dietas_almatorta_recept

 

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.