Mostanában zabkásák díszítésével szoktam kiélni a kreativitásomat, és ahogy az évszakok, úgy a díszek is változnak. Most egy szép, koraőszi vaníliás, fehérjés, gyümölcsös zabkása receptjét osztom meg. Kiváló valamelyik köztes étkezésre vagy reggelire.
Hozzávalók:
- 40 g zabpehely (vagy zabpehely és zabkorpa keverék)
- 4-5 db szilva
- ½ friss füge
- pár szem szőlő
- 20 g citromos-túrós Slim Secret Protein (vagy más, vaníliás fehérjepor)
- vaníliás Tasty Drops
- fahéj
- víz
Elkészítés:
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
A zabpelyhet tedd egy müzlis tálba, a szilvákat magozd ki és a többségét felkockázva add a zabhoz. Néhány szeletkét tegyél félre dísznek.
Öntsd fel kb. 1 ujjnyival több vízzel, mint amennyi ellepi, majd mikróban kb. 3 perc alatt főzd meg. Keverd hozzá a fehérjeport, majd ízesítsd fahéjjal és vaníliás Tasty Dropsszal.
A zabkása tetejét díszítsd friss füge szeletkékkel, szilvával és szőlő szemekkel.
Jó étvágyat!