-+=
Olvasási idő: 2 perc
Azt kell hogy mondjam, hogy simán átalakítható a CUKRÁSZSULIS PISKÓTA receptem teljes kiőrlésű és cukormentes változattá.
…és azt kell mondjam, hogy a nyári kedvencem egyértelműen a BARACKPARFÉS Slim… Aki barackrajongó, ne sajnálja, kis barack darabok is vannak benne!
(Ozzy is barackrajongó!:))

És ennek kapcsán…NEM IS ÉRTEM?!…hogy miért hanyagoltam a sárgabarackos Slimet… jobb mint a rákóczis íz – naggyon barackos és még kis barack darabok is vannak benne. Egyszerűen egy ÜDESÉG a nyárra!

Az a különbség, hogy ennek sokkal intenzívebb a sárgabarack íze – így ha Te is nyáron megvadulsz a gyümölcsös shake-kért, akkor ezt MOST teszteld le! A sárgabarckos Slim is itt van!

Még egy tipp! Aki ismer, tudja, hogy nagyon szeretem a szinte kalóriamentes ízesítőporokat is használni – mert kalóriák nélkül egyszerűen azt az ízt kapom – pl. a túrókrémembe, megunt fehérjémbe – amire vágyom. Nemcsak a kalóriacsökkentés miatt – de nem mindig van itthon eper, banán, barack… így ezekkel a porokkal simán pótolható.

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Így ha épp NINCS SZEZONJA a baracknak, vagy nincs barackos fehérjéd – akkor ezekkel a gyümis ízesítőkkel egyből finom (mellékízmentes!!!) gyümölcsmámort kapsz. Itt a videóban mesélek róluk:) :

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Pihentetés 2-3 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A piskóta
  • 4 db tojás
  • 60 gramm teljes kiőrlésű liszt
  • 40 gramm keményítő vagy pudingpor
  • 4 evőkanál víz
  • 4 evőkanál eritirit
A krém
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Pihentetés 2-3 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A piskóta
  • 4 db tojás
  • 60 gramm teljes kiőrlésű liszt
  • 40 gramm keményítő vagy pudingpor
  • 4 evőkanál víz
  • 4 evőkanál eritirit
A krém
Elkészítés
Piskótához:
  1. A tojásokat válaszd ketté. A sárgáját keverd ki habosra vízzel. (Víz azért kell bele, mert ezek a magasabb rosttartalmú lisztek jobban beszívják a nedvességet, és nem lesz jó a piskóta)
  2. A száraz hozzávalókat is keverd össze.
  3. A tojásfehérjét felverjük - legyen tartása habnak de nem kell betonkeményre. Keverjük óvatosan bele a sárgás részt, majd a szilárdat, 3 részletben. ÓVATOSAN, ne törjön össze a hab!!
  4. Sütőpapírral béleljünk ki egy 20 cm forma ALJÁT - oldalát nem kell. Öntsük bele a tésztát és előmelegítve, 180 fokon 25 percig süssük - tűpróbával ellenőrizd.
A krémhez
  1. A vaníliás pudingot főzd meg, majd a hideg vízben felpuhított lapzselatinokat egyenként keverd még forrón bele. Ha kihűt mehet bele a túró és a fehérjepor. Végül a kockára vágott barack.
  2. Ha kihűlt a piskóta, vágd 3 fele, és töltsd be a krémmel. Én a tetejére már csak por-eritrites szórást tettem és gyümiket.
  3. Érdemes a hűtőben 3 órát pihentetni, hogy a piskóta kicsit bepuhuljon - bár ez pihepuha... és a krém is szilárduljon.

BARACKOS sütés nélküli sütike ITT!

diétás piskóta

diétás piskóta teljes kiőrlésű lisztből

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!