-+=
Olvasási idő: 2 perc

Be kell, hogy valljam, a máglyarakás, az egyik kedvenc desszertem!

Ám, amilyen finom, olyan nehéz is összerakni, hisz a tetején lévő tojáshab vagy összeesik, vagy nem. 😀

Brutál tömény desszert, 80%-a csak cukorból áll, ráadásul az egész süti egy nagy kalória bomba!

Számomra ez a desszert, a karácsony ízeit eleveníti fel, így az ünnepek közeledtével meg is csináltam, cukormentesen és diéta barátabb módon!

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

Ez a változat sokkal egyszerűbb és amellett, hogy diétás is,tényleg csak pár percet vesz igénybe!

A z alapja a bögrés sütipor! Valami elképesztően finom! Imádom!

  • teljesen cukormentes
  • gluténmentes
  • fehérjedús (42°%)
  • kollagénnel turbózva!- így sokkal szaftosabb, puhább a tésztája
  • rostban gazdag

Ehhez a sütiporhoz, nincs másra szükség, csak vízre! Összerázzuk, kiöntjük és mehet is a mikróba, ahol 2 perc alatt egy fehérjedús, cukormentes szaftos, puha tésztát kapsz.

Erre már csak a szaftos, almáspite ízű ízesítővel megpárolt almakockák , cukormentes lekvár és a felvert tojáshab kerül!

Bevált recept, bátran ajánlom mindenkinek! 😉


Előkészítés 10 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Első lépésként, az almát pucold meg, vágd fel kockákra és párold meg az almás pite ízű ízesítővel.
  2. A bögrés sütiport rázd össze shakerben a vízzel, öntsd ki egy négyszögletű edénybe és rakd be a mikróba 2 percre. Hagyd kihűlni.
  3. Ezután, a piskótát kend meg cukormentes barack lekvárral, majd halmozd rá az almát. (Én az almákra is tettem egy kis lekvárt.)
  4. A tojásfehérjét egy kis eritrittel verd kemény habbá, majd óvatosan egyengesd el az almás réteg tetején. Rakd be sütőbe, 180 fokra, légkeverésen, 10 percre, amíg szépen megpirul a hab.
  5. Várd meg, míg kihűl és szépen szeletelhető.

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!