-+=
Olvasási idő: 2 perc

A citromos és Poppy Cream mákkrémes csókok után úgy gondoltam, jöjjön egy olyan sütemény, amihez nagyon kevés hozzávaló elég, és megkaphatja a „mindenmentes” jelzőt is. Ráadásul 10 perc összedobni! Szerintem nem kell magunkat mindentől megfosztani, de bizony vannak, akik tényleg érzékenyek, és nekik fontos, hogy legyenek megfelelő alternatívák. Erre kiváló lehetőségeket ad a Poppy Cream és a Freetella is.

Hozzávalók:

  • 1 bögre mák
  • 1 bögre gluténmentes liszt, akár mákliszt
  • 1 bögre kókusztej
  • ¾ bögre eritrit
  • ¾ bögre Poppy Cream mákkrém
  • 120 g kókuszzsír
  • 2 tojás
  • 1 tk. fahéj
  • 1 kk. sütőpor
  • 2-3 bögre meggy
  • tepsi kikenéshez EZ Coat spray + liszt

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Elkészítés:

A meggyen és a kifújáshoz szükséges hozzávalókon kívül mindent összeturmixolunk egy nagy tálban. Beleöntjük a tepsibe, majd rászórjuk a meggyet, és az egészet 180 fokon 40 perc alatt megsütjük.

A nyers tészta kicsit sűrű, de a meggy még lazít rajta, úgyhogy jó lesz így. A Poppy Cream is sűríti, ettől lesz nagyon finom állaga, mint egy bromwnienak! Sőt, a krém lesz, ami segít, hogy ne száradjon ki. Az eritritol kicsit szárítaná, de így a kettő együtt tökéletes állag biztosít napokon keresztül. (Ha napokig nem ennéd meg. Jó vicc!)

Tálaláskor akár még meggyel vagy összeturmixolt meggyel díszíthetjük. Vagy még egy kis Poppy Cream-mel! Vagy mindkettővel. Kicsit hedonista vagyok, ha édességről van szó.

mentes süti

mentes mákos süti

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!