-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Vidám, vendégváró édesség, mellyel egy kis szín csempészhetünk a szürke hétköznapokba.

Hozzávalók a piskótához:

Töltelék:

Tetejére:

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Elkészítés:

A tojásokat ketté választjuk és a sárgáját az eritrittel fehéredésig verjük, majd hozzákeverjük a vizet, a zabpehelylisztet, fehérjeport, sütőport és az ételszínezőket.

A fehérjét kemény habbá verjük, majd a tojássárgás masszához keverjük óvatosan, nehogy összetörjük a habot. Nagyméretű sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, 175 fokon 10 percig sütjük. Ha elkészült, még melegen feltekerjük, amikor kihűlt. A közben elkészített és lehűtött pudingunkkal megtöltjük, feltekerjük.

Megkenjük Dietellával a tekercs tetejét és megszórjuk mogyoróval, egy órára hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.

piskótatekercs

mogyorókrémes piskótatekercs

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.