Egy reggeli palacsinta kicsik és nagyok kedvét is feldobja 🙂 Pláne ha a kedvenc nutella helyettesítőnkkel is feldobjuk!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 20 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 20 gramm Peak Pancake Gourmet palacsintapor 56% fehérjetartalommal
- 10 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Almás pite 1000g vagy ugyanennyi palacsinta por
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 db tojás (L vagy XL)
- 60 ml cukormentes mandulatej
- 20 ml víz
- EZ Coat olaj spray sütéshez
- Peak Wheytella BIG cukor- és laktózmentes fehérjés mogyorókrém 1 kg
- eper vagy más gyümi
- kókuszchips
- méz
Hozzávalók
A palacsintába
A tetetjére
|
- A tojás szétválasztjuk, és a sárgáját hozzáadjuk a száraz hozzávalókhoz.
- Hozzáöntjük a tejet.
- A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan ezt is hozzákeverjük.
- Pihentessük 5 percig, majd egy serpenyőt kenjünk ki vékonyan kókuszolajjal, és közepes lángon süssünk mini palacsintákat.
- Én körülbelül 1-1,5 evőkanálnyi masszát használok egy palacsintához. Pár perc után, ha megsült az egyik fele, fordítsuk meg és süssük meg a másik felét is.