Mindent megbundázunk, és ősszel az almát sem hagyhatjuk ki – nekem a bundás alma gyerekkorom óta a kedvencem, mikor bejön a hidegebb idő, minden reggelt ezzel dobok fel!
Mivel szeretem ilyenkor a macera-mentes dolgokat, így természetesen a Peak Bundázó porával bundáztam be – tudod, ehhez csak víz kell, és máris egy fehérjedús és gluténmentes panírt kapsz.
Nekem ez nagy segítség a diétámhoz 🙂 Ha érdekel, bővebben itt olvashatsz róla!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Ugye a beígért két összetevő az alma – és ez a Bundázó por (bizony, tojás sem kell, mert ez is a porban van!) – de meg kell említenem az őszi szerelmemet: a Peak Yummy Flav ALMÁS RÉTES ízesítőjét… ami szinte kalóriamentes, és minden almás sütit feldob!
ELŐNYE: Nem neked kell összekeverned a fahéj-szerencsendió-stb arányát, és a bolti cukros verziókkal szemben ez kalóriát is alig tartalmaz. Ha szereted az almás sütiket, meleg szívvel ajánlom!
És akkor nézzük a receptet!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
db
|
- 1 db alma
- 60 gramm Peak Bundázó por
- 100 ml víz
- 1 adag Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por almás rétes íz 250g opcionális, de az őszi feeling kedvenc ízesítője nekem ez!
- PAM Canola kalóriamentes olajspray én ezt használtam
Hozzávalók
|
- Hámozd meg és csumázd ki az almákat, majd vágd karikákra. Lehetőleg vékonyra 🙂
- Én puhábban szeretem, ezért kis vízben megpároltam picit.
- Keverd össze a Peak Bundázo port vízzel, és az almás Flav ízesítővel - vagy más ízesítővel.
- Egy Olajsprajvel kifújt serpenyőt melegítsd fel, majd közepes lángra vedd.
- Az almakarikákat mártsd a bundás tésztába, majd mehet a serpenyőbe. Mindkét oldalát süsd meg, és kész is!