Lassan vége a nyárnak, de egész biztosak vagyunk benne, hogy lesz még visszatérő – a vénasszonyok nyara sosem marad el! De addig is miért ne élnénk át a nyár legkellemesebb napsugarait ezzel a pofonegyszerű, proteines lime krémes pohárkrémmel?
Ez egy igazi nyári proteinbomba, ami szinte csak fehérjét tartalmaz – és persze az ÚJ LOW CARB citrusos, frissítő lime krémet!
Igazi MINŐSÉGI FINOMSÁG, és a legjobb, rengetef finomság készíthető el belőle – például az 5 perc alatt elkészíthető Lime-os túrógolyó!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 60 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor citromos sajttorta ízben
- 30 gramm zabpehelyliszt
- 100 gramm hideg lereszelt vaj
- 2 db tojássárgája
- 250 gramm light mascarpone
- 2 evőkanál natúr Skyr joghurt
- 3 evőkanál Peak Daiquiry Lime Cream - Frissítő lime krém tejsavó fehérjével
- ízlés szerint eritrit
- 200 gramm cukormentes habtejszín vagy Skyr joghurt ha szeretnéd csökkenteni a zsírt:)
Hozzávalók
Morzsa tészta
Krém
Teteje
|
- A tészta hozzávalóit gyúrd össze, és nagylyukù sajtreszelőn reszeld le, sütőpapírral bélelt tepsire. 160 fokon süsd 15 percig. Ha már barna, kiveheted.
- Krém hozzávalóit alaposan dolgozd össze A tejszínt verd fel habfixàlòval.
- A pohár aljára szórj a morzsábòl. Mehet rá a lime cream massza. Majd megint morzsa és a tetejére a habtejszìn. ENNYIKE!