-+=
Olvasási idő: 2 perc

Egy roppant egyszerű mégis isten finom diétás ételt hoztam nektek, pár összetevőből! Sokan januártól újult erővel belevágtunk a diétába. De nagy tévhit, ha egy diétás étrend csak csirkéből és rizsből áll. 🙂

Megannyi módon tudod színesíteni az étkezésedet, finomabbnál, finomabb alapanyagokból!

Ilyen ez a recept is, ami teljesen vegán!

Hogy mit tartalmazz a töltelék?

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

A paprikákat a Peak vegán bolognai szósszal töltöttem meg, ami, 27% fehérjét is tartalmazz! Tökéletes fűszerezésének köszönhetően, tényleg olyan, mint a hagyományos bolognai szósz, ám ez tejtermék és húsmentes! 

A bolognai szószba, egy kis hajdinát is kevertem, ezzel is tunningolva a tölteléket és ezzel is egy szuper egészséges, fehérjedús, vitaminban gazdag diétás ételt kaptam.

Ha vegán, esetleg vegetáriánus vagy, mindenképp próbáld ki ezt a receptet! Nem fogsz csalódni! 🙂

Ha pedig diétázol, na ez egy olyan kaja, ahol nem kell aggódnod a kalóriák miatt! 😉


Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A kaliforniai paprikákat mosd meg és vágd a tetején ketté. Szedd ki a magokat, pucold meg kicsit. A bolognai port keverd el a forró vízzel, és hagyd picit állni.
  2. Enyhén sós vízben főzd meg a hajdinát is és keverd el a bolognai szósszal. Ezután pedig töltsd meg vele a paprikákat.
  3. Ízlés szerint reszelhetsz rá vegán sajtot is, de ez elhagyható. Airfryerbe rakd be a töltött paprikákat és 15 perc alatt 180 fokon készre sül! Ha nincs airfryered, sütőben is sütheted! Tálald friss salátával!

töltött paprika

vegán töltött paprika

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!