-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Cheesequeen visszatért! Csak ezúttal sós kiadásban 🙂 Nem mondom, hogy ezzel a recepttel most feltaláltam a spanyolviaszt, ellenben amilyen egyszerű, olyan finom és praktikus!

Ami kell hozzá, egy előre csomagolt tortilla lap – ebből teljes kiőrlésűt már sok boltban lehet kapni (én az Aldisat használom) – persze bármely tortilla, akár házi is szuper!

Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 1 db teljes kiőrlésű tortilla lap
  • 50 gramm füstölt vagy sima feta
  • 50 gramm light reszelt sajt
  • 1 evőkanál light sajtkrém vagy sűrűbb joghurt
  • 6-8 karika cukkini
  • ízlés szerint fokhagyma granulátum
  • ShopRite Fat Free olajspray a teflon kifújásához
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
  • 1 db teljes kiőrlésű tortilla lap
  • 50 gramm füstölt vagy sima feta
  • 50 gramm light reszelt sajt
  • 1 evőkanál light sajtkrém vagy sűrűbb joghurt
  • 6-8 karika cukkini
  • ízlés szerint fokhagyma granulátum
  • ShopRite Fat Free olajspray a teflon kifújásához
Elkészítés
  1. A cukkini szeleteket párold meg pici sós vízben - én a palacsinta sütőben szoktam szétteríteni, alá pici sós vizet tenni. Kb. 5 perc alatt megpuhul, még előveszed a többi hozzávalót.
  2. A cukkini ha pépesre párolódott, akkor keverd ki egy pici sajtkrémmel, fetával, a reszelt sajttal - majd ízesítjük.
  3. Pakold meg a krémmel a wrap egyik felét, és hajtsd félbe.
  4. A palacsintasütőbe tedd bele, és süsd meg mind a két oldalát.

cukkinis tortilla

cukkinis sajtos tortilla

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.