-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Az ősz egyik szimbóluma számomra gesztenye. Bármilyen formában imádom, legyen az sült gesztenye, egy sütemény, leves, egy sima gesztenyepüré vagy ez esetben egy isteni puding…? 🙂 

A Peak cukormentes gesztenyekrém segítségével nagyon könnyedén tökéletesen sima, csomómentes pudingot tudunk készíteni – ami ráadásul:

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

  • cukormentes
  • gluténmentes
  • tejmentes
  • vegán
  • ………és annyira finom 🙂

Tápanyagadatok
Gesztenyepuding
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 197 Ebből zsírsavak (kcal) 99
% DV (napi érték)*
Összes zsír 11g 17%
Szénhidrát 22g 7%
Fehérje 2g 4%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A pudingport egy kis tejjel csomómentesre keverünk.
  2. A maradék mandulatejet egy edénybe öntjük, belekanalazzuk a gesztenye krémet és elkezdjük melegíteni.
  3. Amint teljesen megolvadt a krém hozzátesszük a kikevert pudingport is, 2-3 percig közepes lángon kevergetjük és fogyaszthatjuk is.

Almás palacsinta pite ITT!

gesztenyepuding

cukormentes gesztenyepuding

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!