-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Az ősz egyik szimbóluma számomra gesztenye. Bármilyen formában imádom, legyen az sült gesztenye, egy sütemény, leves, egy sima gesztenyepüré vagy ez esetben egy isteni puding…? 🙂 

A Peak cukormentes gesztenyekrém segítségével nagyon könnyedén tökéletesen sima, csomómentes pudingot tudunk készíteni – ami ráadásul:

Peak Black Friday! 33% OFF + Ajándék Szaloncukor a rendelésedhez! És még sokféle más Karácsonyi kedvezmény! Tárazz be!

Októberi kampány – Shop akció
  • cukormentes
  • gluténmentes
  • tejmentes
  • vegán
  • ………és annyira finom 🙂

Tápanyagadatok
Gesztenyepuding
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 197 Ebből zsírsavak (kcal) 99
% DV (napi érték)*
Összes zsír 11g 17%
Szénhidrát 22g 7%
Fehérje 2g 4%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A pudingport egy kis tejjel csomómentesre keverünk.
  2. A maradék mandulatejet egy edénybe öntjük, belekanalazzuk a gesztenye krémet és elkezdjük melegíteni.
  3. Amint teljesen megolvadt a krém hozzátesszük a kikevert pudingport is, 2-3 percig közepes lángon kevergetjük és fogyaszthatjuk is.

Almás palacsinta pite ITT!

gesztenyepuding

cukormentes gesztenyepuding

Süss diétás, cukor és fehérlisztmentes, fehérjés bejglit Velünk. Most NEM hízunk meg Karácsonykor, mégis finomakat eszünk. Legyen a Tiéd a recept!