Villámgyors ebéd, extra FEHÉRJEDÚSAN, ha épp nincs kedved főzni és csak gyorsan össze szeretnél dobni valamit.
Véleményem szerint nem kell félni a tésztától, mérsékelt mennyiségben és megfelelő elkészítési mód mellett nyugodtan beilleszthető a diétába.
Lehetőség szerint lassú felszívódású tésztát válasszunk és igyekezzünk emelni a fehérje tartalmát az ételnek.
Ebben az esetben és durum tésztát használtam, a megfelelő fehérje tartalmat pedig skyr joghurttal, sonkával és proteines sajtkrém porral oldottam meg.
DIÉTÁS A SAAAAJTSZÓSZ?!
…igen…teljesült is ez a kívánság – hiszen a Peak sajtkrém levesport sűrűre kikeverve egy igazi, izgi PROTEINES nagyon finom sajtkrémet kapunk, amit bátran használhatunk zöldségek, krumplik tunkolására – vagy épp tésztára!
Amúgy a Peak levesekből sajtkrémes és gombakrémes is van – itt tudod megnézni, és kedvezményesen elvinni!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 250 g durum tészta
- 150 g joghurt (Skyr)
- 30 g Peak Protein Cream Soup cream cheese
- 100 g szeletelt sonka
- konzerv kukorica ízlés szerint
- 1 kisebb fej lilahagyma
Hozzávalók
|
- A tésztát forró sós, picit olajos vízben kifőzzük.
- A joghurtot összekeverjük a sajtkrémleves porral, majd hozzáadjuk az apróra vágott sonkát, kukoricát és lilahagymát.