Randi-torta:) Két kis adag puha, karamellás, diós tortácska... mondjuk ha a Párod meglepnéd egy romantikus kis vacsival? :)
Randi-torta:) Két kis adag puha, karamellás, diós tortácska... mondjuk ha a Párod meglepnéd egy romantikus kis vacsival? :)
-+=
Olvasási idő:< 1perc
Ez a recept neked szól, ha nem akarsz egyszerre nagy adag süteményt csinálni, de azért mégiscsak alkotnál valami finomat. Kicsit diós, kicsit karamellás és ráadásul nagyon puha a tésztája. Pár perc előkészületet igényel, így ha esetleg meglepnéd gyorsan valamivel a párodat, akkor egy tökéletes választás lesz 🙂
Tápanyagadatok
Tökéletes tejkaramellás diós mini torta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 585Ebből zsírsavak (kcal) 225
% DV (napi érték)*
Összes zsír 25g38%
Szénhidrát 57g19%
Fehérje 23g46%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!
A tojást szétválasztod, a sárgáját és a mandulatejet hozzáadod a száraz részhez, alaposan elkevered. A fehérjét kemény habbá felvered és összeforgatod óvatosan a tésztával. A kalóriamentes szirupból egy keveset a tésztába is tehetsz.
Tetszőleges sütőformába öntöd és 180 fokon 20 perc alatt készre sütöd. Tetejét gyümölcsökkel díszíted és tejkaramellás sziruppal meglocsolod.
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.